Månedsbrev september

MÅNEDSBREV SEPTEMBER 2019

PERSONALENYT

Kathrine Habdank er ansat som støttepædagog i børnehaven indtil videre til den 31.12.2019.

VELKOMMEN TIL NYT BARN

Den 1. september siger vi velkommen til Isabelle som starter i børnehaven. Isabelle er 5 år og skal være tilknyttet Solgruppen.

LEGETØJSDAG I BØRNEHAVEN

Fredag den 13. september er der legetøjsdag i børnehaven. Børnene må have 1. stk. legetøj med og legetøjet må ikke indeholde batterier.

FØDSELSDAGE I SEPTEMBER

Tillykke til Frede som bliver 6 år den 6. september. Tillykke til Vincent som bliver 5 år den 6. september. Tillykke til William som bliver 4 år den 9. september. Tillykke til Isabelle som bliver 5 år den 30. september.

FORÆLDREMØDE MED VALG TIL FORÆLDRERÅDET

Torsdag den 19. september kl.18-19.30 afholdes der forældremøde i børnehaven.

På mødet skal der vælges 4 medlemmer og 2 suppleanter til forældrerådet.

FOTOGRAFERING I BØRNEHAVEN

Torsdag den 26. september kl.9.00 vil der være fotografering i børnehaven. Fotografen tager gruppebillede og portrætfotos af børnene.

GIV BESKED OM EFTERÅRSFERIE I UGE 42

Vi vil meget gerne bede om at I giver besked senest 13.9 om jeres barn holder ferie i uge 42. Skriv det på listen på opslagstavlen i børnehavens køkken. Det har stor betydning for børnehavens økonomi at vi ved nøjagtigt hvor mange børn der kommer i børnehave ift. antal af vikartimer som skal dække personalets ferie.

EFTERÅRSGARDEROBE

Nu er efteråret kommet ifølge kalenderen og derfor bedes børnenes tøj i garderoben indeholde følgende: Inde sko, udendørs sko, Gummi støvler, regntøj, vindjakke/termojakke og bukser. Husk at der skal være godt med skiftetøj fx: strømper, bukser, bluser.

VIGTIG DATO TIL KALENDEREN

Onsdag den 9. oktober er der fyraftensmøde om overgangen fra børnehave til sfo og skole.