Månedsbrev februar

 

 

MÅNEDSBREV FEBRUAR 2017

 

 

PERSONALE NYT

Mille er på vej tilbage fra sin sygefraværsperiode med stress og vil langsomt trappe op i arbejdstimer i løbet af februar måned.

Anne og Charlotte holder ferie i uge 8.

 

ORGANISERING AF ET GODT LÆRINGSMILJØ

Vi arbejder løbende på at udvikle læringsmiljøet i børnehaven. Som I alle nok har set sker der løbende nogle forandringer på stuerne. På 1. sal er der indrettet nyt værksted og ny dukkekrog. Det er en del af det arbejde vi igangsatte sidste år hvor vi havde fokus på nærvær og ro til frugtmåltidet i tidsrummet 14 – 14.30. Den nye overdækning bag ved huset vil også snart blive færdiggjort. Der vil blive opsat hylder og afdækning på siderne så børnene kan sidde i læ når de spiser udendørs.På forældremødet i maj måned vil vi fortælle mere om børnehavedagen og hvordan vi arbejder med læringsmiljøet i børnehaven.

 

VELKOMMEN TIL NYE BØRN

Den 1. februar starter der 2 nye børn i børnehaven. Adrianna på 3 år som skal være tilknyttet månegruppen og Karl-Vitus på 4 1/2 år som skal være tilknyttet solgruppen.

 

EFTERMIDDAGSFRUGT/MAD

Det nye initiativ med eftermiddagsmad og en pause fra kl.14 – 14.30 er en stor succes for børn og personale. Vi ser at børnene trives rigtig godt med at der er struktur og ro ved måltidet. For børnefællesskabet og alle børns trivsel og udvikling er det meget vigtigt, at alle børn har 1 stk. frugt eller grønt med og ikke kager. Vi sørger for brød eller boller og afvekslende tilbehør i form af honning, nøddemix, figenpålæg, banan eller andet frugt og nogle gange chokolade. Vi sørger for det er sundt og mættende.  

 

HUSK EFTERMIDDAGSFRUGT ER FRUGT OG GRØNT

Vi ser der er flere børn der igen kommer med yoghurt, ostehaps, mælkesnitte og kager til frugtmåltidet. Vi håber I vil huske på, at børnene har 1.stk frugt eller grønt med og børnehaven giver brød til eftermiddagsmåltidet. Det er vigtigt for børnefællesskabet at alle deltager i det fælles frugtmåltid.

 

VINTERFERIE I UGE 8

Husk at give besked om Jeres barn holder ferie i uge 8.

 

BØRNEHAVEN KAN LÅNES TIL EN FÆLLES FASTELAVNSFEST

Vi udlåner børnehaven til en fælles fastelavnsfest. Se opslag på den sorte tavle i køkkenet. Spørg gerne Anne for mere information.

 

SMUKKE BILLEDER PÅ VÆGGENE I BØRNEHAVEN

De smukke malerier på væggen i opgangen er malet af Heidi Christensen -børnehavens vikar. Heidi er kunster ved siden af sit arbejde som pædagog og har sit eget atelier. Heidi vil i marts måned lave et kunstprojekt i børnehaven sammen med en gruppe børn. I vil få mere information om projektet i næste månedsbrev.

 

SKOVTURSGRUPPEN

Skovtursgruppen er så småt startet med den ugentlige tur i skoven hver onsdag. Bettina er ansvarlig for skovturen og hun vil snart udsende mere information om hvilke børn der er med i skovtursgruppen og de pædagogiske overvejelser bag denne aktivitet. For de børn der er med i skovtursgruppen om onsdagen er der også nogle praktiske forhold såsom madpakken og påklædningen som er vigtig for at børnene trives og får en god oplevelse.

 

FØDSELSDAGE I FEBRUAR

Tillykke til Liva som bliver 5 år den 7. februar.Tillykke til Emilia som bliver 3 år den 27. februar.

 

LEGETØJSDAG I BØRNEHAVEN

Der er legetøjsdag i børnehaven torsdag den 9. februar. Denne dag må børnene have 1 stk. legetøj med i børnehave. Legetøj uden batterier – tak.

 

AFSLUTNINGSFEST FOR KOMMENDE SKOLEBØRN OG DERES FORÆLDRE

Hermed dato for afslutningsfesten for de kommende skolebørn: torsdag den 27. april kl. 18 -20. Der vil komme indbydelse senere.

 

 

Med venlig hilsen

 

Charlotte Munch Andersen.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.02 | 22:32

Skønt at se alle de dejlige unger. Smil på læben og god stemning. Tak fordi I ligger billeder op.
Den bedste børnehave 😍

...
23.04 | 22:30

Tak for en dejlig fest. På vej hjem sagde Maya begejstret "det har været den bedste dag i hele verden!" Stor ros til alle de voksne for jeres engagement.

...
08.05 | 00:51

1000 tak for en super velkomst til børnehaven. Tak for et godt og informativt møde her til aften. Hyggeligt også at møde de andre forældre. Cornelias forældre

...
12.10 | 00:15

super at man nu nemt kan finde nyhedsbrevet:) tak for en dejlig børnehave :)

...
Du kan lide denne side