Månedsbrev maj 2019

MÅNEDSBREV MAJ 2019

PERSONALENYT

Emma er blevet ansat med faste timer i perioden fra 15.3-30.8.

Velkommen til Marielouise som er ny tilkaldevikar i børnehaven. Caroline afslutter sin praktikperiode udgangen af april og vil fortsætte som tilkaldevikar i børnehaven.

Julie er gået på barsel og har termin omkring 20. juni.

VELKOMMEN TIL NYE BØRN OG FORÆLDRE

Vi siger velkommen til Sara, Dagmar, Elin, Oliver og Symèon som starter i børnehaven onsdag 1. maj.

INDKØRING AF NYE BØRN OG FORÆLDRE

I maj og juni måned har vi særlig fokus på indkøring af nye børn i børnehaven og i børnefællesskabet.

MEDDELELSE OM SOMMERFERIE SENEST 3. MAJ

Husk at fristen for meddelelse om sommerferie er fredag den 3. maj. Seddel skal afleveres i børnehaven.

FORÆLDREMØDE DEN 9. MAJ KL.18-19.30

Vi holder forældremøde torsdag den 9. maj. Vi håber rigtig mange forældre vil komme og deltage i fællesskabet. Man kan bl.a. høre om hvordan det er at være barn i Skt. Josef børnehave samt møde nye forældre i børnehaven.

LEGETØJSDAG ONSDAG DEN 15. MAJ

Onsdag den 15. maj er der legetøjsdag i børnehaven. Husk 1 stk. legetøj uden batterier.” Hvorfor må mit barn ikke bare have legetøj med når det har lyst”? Kom og hør svaret på forældremødet den 9. maj.

PLANTEDAG I BØRNEHAVEN DEN 22. MAJ

Onsdag den 22. maj holder vi plantedag i børnehaven. Denne dag vil vi plante blomster i blomsterkrukker på legepladsen. Opslag om plantedagen kommer på opslagstavlen i køkkenet.

BØRNEHAVEN ER LUKKET DEN 31. MAJ

SOL OG SOMMER

Vi har allerede smagt solens stråler og det er ved at være tid til at finde solcremen frem. Vi anbefaler at børnene på solrige dage bliver smurt hjemmefra. Børnehavens søde pædagoger vil gensmøre børnene efter frokost ved 12-tiden. Børnehaven har selv solcreme som er anbefalet af sundhedsstyrelsen og kræftens bekæmpelsen. Kasket og solbriller er også gode ting som kan ligge i garderoben hele sommeren.

GARDEROBEN

Husk at tjekke barnets garderobe. Huer, vanter og andet vintertøj bedes udskiftes med sommertøj. Der skal dog stadig være regntøj og gummistøvler og termotøj til lidt koldere dage.

FORÆLDRERÅDSMØDE I MAJ MÅNED

Forældrerådet holder møde den 21. maj. Forældrerådet skal i gang med arbejdet med den ny styrket læreplan. Forældrerådets arbejde kan følges på referater som hænger på den sorte opslagstavle i køkkenet.

FØDSELSDAGE I MAJ MÅNED

Tillykke til Sara H som bliver 4 år den 12. maj. Tillykke til Dagmar som bliver 3 år den 13. maj. Tillykke til Ida som bliver 5 år den 25. maj. Tillykke til Bettina som har fødselsdag den 3. maj.

LEGELISTEN BLIVER OPDATERET

Børnehaven legeliste vil blive opdateret i begyndelsen af maj måned. Hvis I har skiftet adresse, mail eller ikke vil stå på listen mere, bedes i sende en skriftlig besked til Charlottes E-mail: ca@sjs-roskilde.dk

BØRNEHAVENS NYE MAILADRESSER

Mail til børnehaven: bornehave@sjs-roskilde.dk

Mail til leder/Charlotte: ca@sjs-roskilde.dk

VIGTIGE DATOER TIL KALDENDEREN

Sommerfest torsdag den 20. juni kl.17-19.

Fællesspisning i solgruppen tirsdag den 27. august kl.17-19.

Fællesspisning i månegruppen torsdag den 29. august kl.17-19.