Månedsbrev november 2018

 

 

MÅNEDSBREV NOVEMBER 2018

 

NYT VEDR.PERSONALE

Bettina er nu delvis sygemeldt og kan arbejde 12 timer om ugen fordelt på 3 dage ugentligt. Laura fortsætter i månegruppen med sine faste timer indtil Bettina er fuldt tilbage.

 

NYT FRA BESTYRELSEN

Som nævnt på forældremødet i september, arbejdes der i bestyrelsen på en virksomhedsoverdragelse med Skt. Josef skole. Processen omkring godkendelse af vedtægter, overdragelsesdokumenter m.m. ift. sammenlægningen behandles i øjeblikket i børnehavens bestyrelse. Bestyrelsen arbejder også på budgettet for 2019. Takster og lukkedage for 2019 bliver udsendt inden udgangen af november måned.

 

BESTILLING AF FOTO

En venlig forældre i børnehaven har oplyst, at hvis man vil bestille foto hos Ida Holm, kan man kun gøre det via netbutikken hos Ida Holm og via google Chrome.

 

VINTERGRADEROBE

Børnene har brug for varmt overtøj. Det er vigtigt med flyverdragter, termotøj og regntøj som passer i barnets størrelse. Et par vinterstøvler samt et par gummistøvler er også godt at have med i børnehave. Børnene er ude dagligt i flere timer også når det regner og sner. Husk at der skal være navn i tøjet, huer, vanter samt sko og støvler.

 

LANTERNEFEST

Jubii nu er der snart lanternefest i børnehaven. Børnene glæder sig rigtig meget til vi igen skal ud og lyse i mørket. Husk at alle børn skal medbringe et syltetøjsglas som i børnehaven bliver lavet til en lanterne.

Lanternefesten foregår torsdag den 22.11 kl.18 – 19.30. I vil modtage en skriftlig indbydelse om indhold, tilmelding og betaling.

 

LEGETØJSDAG

Torsdag den 8 november er det legetøjsdag i børnehaven. Denne dag må børnene have et stk. legetøj med i børnehave. Det er vigtigt for barnet, at have legetøj med denne dag, (og ikke andre dage). Legetøjsdagen er en aktivitet som vægtes højt i det pædagogiske arbejde med børnene.

FØDSELSDAGE I NOVEMBER

Tillykke til Valdemar som bliver 6 år den 11 november.

 

BØRNEHAVEN HOLDER LUKKET MELLEM JUL OG NYTÅR

Børnehaven holder lukket den 24.12 og til og med den 2. januar 2019.   

 

Med venlig hilsen

Charlotte Munch Andersen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.08 | 10:42

Jeg ønsker at opskrive min datter Kirsten Sofie T. R. Christensen født 05.02.18 til en plads i jeres børnehave.
Mvh. Mette Regel

...
23.04 | 22:30

Tak for en dejlig fest. På vej hjem sagde Maya begejstret "det har været den bedste dag i hele verden!" Stor ros til alle de voksne for jeres engagement.

...
08.05 | 00:51

1000 tak for en super velkomst til børnehaven. Tak for et godt og informativt møde her til aften. Hyggeligt også at møde de andre forældre. Cornelias forældre

...
12.10 | 00:15

super at man nu nemt kan finde nyhedsbrevet:) tak for en dejlig børnehave :)

...
Du kan lide denne side