Månedsbrev december

MÅNEDSBREV DECEMBER 2019

PERSONALENYT

Velkommen til Eline som er ny tilkaldevikar i børnehaven.

VELKOMMEN TIL NYT BARN

Velkommen til Esther som starter i børnehaven den 2. december. Esther skal være tilknyttet Solgruppen.

FORÆLDREFÆLLESSKAB

Vi håber der er flere forældre som har tid og lyst til at tilmelde sig følgende: https://www.facebook.com/groups/388775458467826

ÅRLIGE TILSYN I BØRNEHAVEN

Den 18. november havde vi det årlige tilsyn i børnehaven. Tilsynsrapporten med tilbagemelding fra kommunen hænger på opslagstavlen i køkkenet.

BØRNEHAVENS NYE HJEMMESIDE

I løbet af december måned vil børnehavens nye hjemmeside gå i luften. Den har været længe undervejs og vi glæder os til at præsentere den.

BØRNEHAVEN ER LUKKET MELLEM JUL OG NYTÅR

Børnehaven er lukket fra den 24.12 til og med 1. januar 2020.

RENGØRING OG RENOVERING I BØRNEHAVEN

Der skal gøres hovedrent og males vægge, paneler og trappe imens børnehaven er lukket i julen. Derfor er det vigtigt at tømme børnenes garderober inden I går på juleferie. Alt skal fjernes fra garderoben fredag den 20. december.

LUKKEDAGE OG TAKSTER FOR 2020

Børnehavens lukkedage og takster for 2020 er udmeldt på opslagstavlen og kommer på den nye hjemmeside i december.

LEGETØJSDAG I BØRNEHAVEN

Tirsdag den 10. december holder vi legetøjsdag i børnehaven.

Denne dag må børnene have 1. stk. legetøj med. Legetøjet må ikke indeholde batterier.

DECEMBERAKTIVITETER I BØRNEHAVEN

I december måned laver vi forskellige juleaktiviteter med børnene. Vi synger julesange, hygger til børnesamling med små hemmeligheder, besøger Skt. Laurentii kirke og ser på julekrybben, besøg i Domkirken, går på torvet og danser rundt om det store juletræ, bager kager, spiser risengrød, har nissehuer på, klipper julepynt til børnehavens juletræ, leger julelege, finder drillenisser og meget mere.

ONSDAG DEN 4. DECEMBER

Onsdag går vi tur til torvet og danser rundt om det store juletræ. Husk at børnene har en nissehue med i børnehave.

TORSDAG DEN 12. DECEMBER SPISER VI RISENGRØD TIL FROKOST

Denne dag spiser vi risengrød til frokost. Medbring gerne en lille madpakke eller stor madpakke hvis barnet ikke kan lide risengrød.

TIRSDAG DEN 17. DECEMBER

Tirsdag den 17. december er der forældrehygge i børnehaven fra kl.15 – 16.30. Vi håber rigtig mange har tid og lyst til at kigge forbi. Vi giver en kop kaffe og byder på julesmåkager. Medlemmer fra forældrerådet vil også være til stede.

FREDAG DEN 20. DECEMBER SKAL VI HAVE TØMT ALLE BØRNENES GARDEROBER

Husk at tømme børnenes garderober fredag den 20. december. I må gerne låne de sorte kurve med hjem på juleferie. Husk at medbringe dem igen efter jul.

FØDSELSDAGE I DECEMBER MÅNED

Tillykke til Zacharias som bliver 6 år den 21. december

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

Alle medarbejdere i Skt. Josefs Børnehave