Månedsbrev oktober 2017

 

 

 

MÅNEDSBREV OKTOBER 2017

 

Kære Forældre,

Tak for et godt forældremøde og en god debat omkring børn og deres behov for at voksne sætter rammer/struktur i forhold til deres udvikling og dannelse. Hvis der er et behov for at tale mere om dette samt få sparring på generelle ting som ”hvad skal jeg gøre i forhold til at mit barn ikke vil…” så vil børnehaven gerne arrangere nogle forældreaftner hvor vi kan mødes og tale om emnet. 

PERSONALE NYT

Ny vikar i børnehaven hedder Rie Burfelt, Rie er uddannet pædagog og vil pr. 1.oktober være tilkaldevikar i børnehaven.  I uge 42 holder Mille og Julie ferie hele ugen. Anne holder fri mandag og tirsdag, Charlotte holder fri fredag.

 

NY BESTYRELSE I BØRNEHAVEN

Maiken Ellehauge Larsen (mor til Liv) blev valgt som nyt medlem, Cecilie Larsen (mor til Marie) og Wicki Gyldenkærne (mor til Liam) blev valgt som henholdsvis 1. og 2. suppleant. Tillykke til alle nye medlemmer i bestyrelsen.

FORÆLDRESAMTALER

I løbet af efteråret vil vi afholde forældresamtaler for de børn som er startet i sommeren 2017.

LEGETØJSDAG

Torsdag den 5. oktober er der legetøjsdag i børnehaven. Børnene må have 1. stk. legetøj med. Vi bruger legetøjsdagen som en pædagogiks aktivitet, derfor er det vigtigt at børnene har legetøj med denne dag.

MOTIONSDAG

Fredag den 13. oktober holder vi motionsdag i børnehaven. De ældste børn (stjerneskudgruppen) deltager i motionsløb og andre fysiske udfoldelser i byparken, sol og månebørnene laver forskellige fysiske aktiviteter i børnehaven.

FØDSELSDAGE I OKTOBER

Tillykke til Alma H som bliver 5 år den 6. oktober. Tillykke til Mille som bliver 4 år den 18. oktober. Tillykke til Ester som bliver 4 år den 19. oktober. Tillykke til Elvig som bliver 3 år den 20. oktober.

HYGIEJNE I BØRNEHAVEN

I børnehaven gør vi meget ud af, at vaske hænder og have en god håndhygiejne. Det betyder vi bruger meget tid på, at lære børnene at vaske hænder. I oktober vil vi sætte ekstra fokus på

Håndhygiejne da det er med til, at nedsætte risikoen for at smitte hinanden med forkølelse m.m. Vi følger sundhedsstyrelsens vejledninger i forhold til forebyggelse af smitsomme sygdomme i daginstitutioner.

BØRN OG SYGDOM

I børnehaven følger vi sundhedsstyrelsens anbefalinger om smitsomme sygdomme. Det kan være svært, at vurdere om ens barn er frisk nok til at komme i børnehave. Derfor har vi følgende retningslinjer: Barnets almene tilstand skal være således, at barnet har energi til, at deltage i de aktiviteter der foregår i løbet af dagen i børnehaven både inde og ude. Hvis et barn er sløj og ikke kan deltage i de aktiviteter der foregår, vil personalet kontakte forældrene med henblik på, at barnet bliver hentet. Vi anbefaler efter en sygdomsperiode med feber, at barnet har en hel feberfri dag hjemme inden det kommer afsted i børnehave. Hvis I er i tvivl vil personalet gerne rådgive Jer. Et barn kan godt virke frisk hjemme men i børnehaven virke sløj og uoplagt. I børnehaven er der mere støj og gang i en masse aktiviteter ude og inde som et barn der er sløj har svært ved at overskue og klare.  

PÅKLÆDNING

Nu er det efterår og børnene har meget behov for regntøj og gummistøvler samt varmere tøj i deres garderobe. Det er vigtigt at børnene har godt udendørs tøj da vi er udendørs mange timer hverdag. 

Med venlig hilsen

Charlotte Munch Andersen

 

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.02 | 22:32

Skønt at se alle de dejlige unger. Smil på læben og god stemning. Tak fordi I ligger billeder op.
Den bedste børnehave 😍

...
23.04 | 22:30

Tak for en dejlig fest. På vej hjem sagde Maya begejstret "det har været den bedste dag i hele verden!" Stor ros til alle de voksne for jeres engagement.

...
08.05 | 00:51

1000 tak for en super velkomst til børnehaven. Tak for et godt og informativt møde her til aften. Hyggeligt også at møde de andre forældre. Cornelias forældre

...
12.10 | 00:15

super at man nu nemt kan finde nyhedsbrevet:) tak for en dejlig børnehave :)

...
Du kan lide denne side