Personalet i Sct. Josefs Børnehave

Personalet pr. 1. januar 2018

Charlotte Munch Andersen

Charlotte har været leder i Sct. Josef børnehave siden 1. november 2009. Charlotte har 30 års erfaring indenfor 0 -6 års området. Hun har bl.a været leder i en naturbørnehave, og leder i en integreret daginstitution, samt arbejdet som børnehaveklasseleder på en privatskole.

Charlotte indgår i det daglige arbejde med børnene i ca. 8 timer om ugen, og de resterende timer til personale- og pædagogisk ledelse samt administration.

Charlotte har efteruddannelse i forældre rådgivning, læst psykologi og kommunikation på MBA niveau.

Anne Kofoed

Anne er ansat som pædagogisk assistent og har været ansat i Sct. Josefs børnehave siden august 2000. Anne har mange års erfaring i arbejdet med børn i alderen 0 - 6 år.

Anne er stedfortræder i børnehaven pr. 1.11.2017.


Bettina Thomsen

Bettina blev ansat som pædagog  i børnehaven den 1. april 2009. Bettina har mere end 20 års erfaring i arbejdet med børn og unge.

Udover arbejdet med børnene, er Bettina er ansvarlig for udarbejdelse af sprogtest og  sprogvurderinger.


Mille Kornum

Mille er pædagogisk medhjælper og har været ansat i Sct. Josefs børnehave siden 2007.
Mille har mere end 20 års erfaring i arbejdet med børn i alderen 0 - 6 år.

Mille er meget kreativ, og laver mange kreative maleprojekter med børnene i børnehaven, samt udarbejder velkomstskilte og andre opslag til garderoben.


Julie Perstrup Matyjaski

Julie Perstrup Matyjaski er pædagog i Sct. Josefs børnehave pr. 1. februar 2012.

Julie har arbejdet i forskellige daginstitutioner i sin studietid, og har været tilknyttet Sct. Josefs børnehave som tilkalde vikar siden 2007.

Julie har arbejdet en del med børns forskellige kompetencer og har lavet flere spændende projekter med natur og miljø. Julie har ansvaret for de ældste børn og laver mange spændende førskoleaktiviteter. Julie er ansvarlig for praktikanter og har kursus som praktikvejleder.


Anne-Marie Burfelt

Rie er uddannet pædagog med flere års erfaring i inklusion og sansemotorik. Rie er ansat 35 timer i en vakant stilling pr. 1.11 - 31.12.2017

Rie er pædagog i gruppen med de ældste børn som starter i skole 1. maj 2018.

 Email:

Tilkaldevikarer

Anna Jensen er tilkaldevikar i børnehaven. Anne har været vikar i børnehaven 2 år og er i gang med at læse til socialrådgiver. 

Clara Barsøe Høier er tilkaldevikar i børnehaven. Clara har været vikar i børnehaven i snart 2 år. Ved siden af arbejdet i børnehaven læser Clara til lærer.

Thor Emil Søgaard er tilkaldevikar i børnehaven.
Her skriver du telefonnummer, adresse osv.
Email:

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.02 | 22:32

Skønt at se alle de dejlige unger. Smil på læben og god stemning. Tak fordi I ligger billeder op.
Den bedste børnehave 😍

...
23.04 | 22:30

Tak for en dejlig fest. På vej hjem sagde Maya begejstret "det har været den bedste dag i hele verden!" Stor ros til alle de voksne for jeres engagement.

...
08.05 | 00:51

1000 tak for en super velkomst til børnehaven. Tak for et godt og informativt møde her til aften. Hyggeligt også at møde de andre forældre. Cornelias forældre

...
12.10 | 00:15

super at man nu nemt kan finde nyhedsbrevet:) tak for en dejlig børnehave :)

...
Du kan lide denne side