Måneds brev november 2019

PÅKLÆDNING OG BØRNS TRIVSEL

Det er vigtigt for børnenes trivsel at de har godt og varmt overtøj med i børnehave. Vi anbefaler at have 2 sæt i børnehaven + en regnjakke og et par regnbukser. Derudover et par vinterstøvler og et par gummistøvler. Husk også huer, vanter samt ekstra skiftetøj. Selvom det er koldt og det regner er børnene ude og lege hver dag. (Husk at skrive barnets navn i alle ting).

BØRNENES TØJ I GARDEROBEN

Fredag 1. november vil vi gerne have at I tømmer garderoben. I må gerne tage den sorte kurv med hjem og have den med på mandag. Der kan blive gjort rent på børnenes garderobepladser i weekenden hvis de er tømt for tøj og støvler.

EFTERMIDDAGSKAFFE

I stedet for det aflyste fyraftensmøde om førskoleaktiviteterne i børnehaven, har vi besluttet at invitere de kommende skolebørns forældre til eftermiddagskaffe i børnehaven.

Solgruppens forældre bliver det tirsdag den 26.11 kl.16-17.

Månegruppens forældre torsdag den 27.11 kl.16-17.

Her vil børnene vise/fortælle lidt om hvad de laver af aktiviteter, og pædagogerne vil fortælle om det pædagogiske arbejde i forhold til at arbejde med børnenes personlige og sociale udvikling i et børnefællesskab.

LANTERNEFORBEREDELSER

Vi er så småt startet på forberedelserne til lanternefesten den 21. november. Alle børn skal have et glas med i børnehave. Se også opslag på tavlen i køkkenet.

LANTERFEST TORSDAG 21. NOVEMER

Børnehaven holder lanternefest torsdag den 21. november kl.17.30 -19.00. Festen foregår udendørs. Tilmelding og betaling senest fredag 15. november.

Festen er for hele familien, søskende og bedsteforældre er hjertelig velkommen.

FØDSELSDAGE I NOVEMBER

Tillykke til Annika som har fødselsdag den 2. november.

FORÆLDREFÆLLESSKAB

I forældrerådet arbejder på at udvikle fællesskabet i børnehaven. Vi kan anbefale at tilmelde sig følgende:  https://www.facebook.com/groups/388775458467826

LEGETØJSDAG I BØRNEHAVEN

Mandag den 18. november holder vi legetøjsdag i børnehaven. Denne dag må børnene have legetøj med i børnehave. Legetøjet må ikke indeholde batterier.

HALLOWEEN

Vi oplever hvert år at flere og flere børn kommer udklædt i børnehave den 31. oktober. Vi er godt klar over at flere familier fejre Halloween hjemme og andre steder i byen, men indtil videre er det ikke en festdag vi afholder i Skt. Josefs Børnehave.

På baggrund af, at det er noget som påvirker og optager børnene, vil vi tage det med i vores pædagogiske overvejelser i forhold børnehavens værdigrundlag og pædagogiske praksis.