Månedsbrev oktober

 

 

MÅNEDSBREV OKTOBER 2018

 

Personalenyt.

Bettina er fortsat sygemeldt. Laura er vikar i Bettinas timer og indgår i Månegruppen. Clara som er tilkaldevikar i børnehaven skal i forbindelse med sit studie i praktik en længere periode. Derfor siger vi velkommen til ny tilkaldevikar som hedder May Johansson. May er i gang med sit sabbat år, inden hun skal påbegynde uddannelse på RUC.

 

Ny bestyrelse pr. 1.10.2018.

På forældremødet den 19.9 blev der valgt 2 nye medlemmer til børnehavens bestyrelse. Da virksomhedsoverdragelsen mellem børnehaven og Skt. Josef skole tager lidt længere tid end forventet, blev der valgt medlemmer til en overgangsbestyrelse.

Der blev valgt 2 nye medlemmer til bestyrelsen ift. børnehavens nuværende vedtægter. Luise El-Naaman (mor til Zacharias) og Kåre G Fuglsbjerg (far til Leo) blev valgt. Suppleant blev Dorthe (mor til Viola). Tillykke til de forældrevalgte og tak fordi i vil indgå i arbejdet.

 

Forældresamtaler.

Der afholdes forældresamtaler i uge 40.

 

Modtagelse af mange børn i tidsrummet 7.30-8.30.

Efter sommerferien har tidspunkt for modtagelse af børn om morgenen ændret sig. Vi ser et stort fremmøde fra ca. kl.7.30 – 8.30. Mange af børnene har brug for hjælp i dette tidsrum til at sige farvel og komme i gang med en legeaktivitet. Vi har løbende observeret situationen og har besluttet, at ændre lidt på tidspunkt for morgenmadsserveringen. Fra den 15.10 vil der fremover være mulighed for servering af morgenmad i børnehaven fra 6.45-7.45.

 

Efterårstøj.

Børnene har brug for varmere overtøj. Det er vigtigt med regntøj/gummistøvler som passer i barnets størrelse. Termotøj, en varm sweater og overtrækstøj er rigtig godt at have med i børnehave. Børnene er ude dagligt i flere timer, også når det regner og blæser. Husk at have navn i tøjet samt sko og støvler.

 

Fotografering i børnehaven.

Onsdag den 10 oktober kl. 9.00 kommer der en fotograf i børnehaven. Husk at børnene skal være afleveret senest kl.9.00. Spørgsmål og andet i forbindelse med fotografering kontakt Anne.

 

Motionsdag i børnehaven

Fredag den 12 oktober afholder vi årets motionsdag i børnehaven. Denne dag vil alle børn og medarbejdere deltage i sjove bevægelsesaktiviteter. De 5- 6 årige børn skal ud og løbe med Laura, Mikkel og Charlotte. Husk at børnene skal have træningstøj på og løbesko med i børnehave. De 3 – 4 årige børn skal lave forskellige bevægelsesaktiviteter på børnehavens legeplads sammen med Mille, Anne og Julie.

 

I efterårsferien bliver børnenes garderobe rengjort og malet.

Husk at tømme børnenes garderobe for tøj og sko inden i går på efterårsferie. I uge 42 når de fleste børn holder ferie, vil der blive gjort rent og malet i garderoben.

 

Legetøjsdag.

Tirsdag den 23 oktober holder vi legetøjsdag i børnehaven. Denne dag må børnene have 1. stk legetøj med.

 

Fødselsdage i børnehaven.

Tillykke til Julius som bliver 3 år den 6 oktober. Tillykke til Ester som bliver 5 år den 19. oktober. Tillykke til Elvig som bliver 4 år den 20 oktober. Tillykke til Josephine som bliver 4 år den 26 oktober.

 

Dato til kalenderen.

Lanternefest torsdag den 22.11 kl.18 – 19.30.

 

Med venlig hilsen

Charlotte Munch Andersen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.08 | 10:42

Jeg ønsker at opskrive min datter Kirsten Sofie T. R. Christensen født 05.02.18 til en plads i jeres børnehave.
Mvh. Mette Regel

...
23.04 | 22:30

Tak for en dejlig fest. På vej hjem sagde Maya begejstret "det har været den bedste dag i hele verden!" Stor ros til alle de voksne for jeres engagement.

...
08.05 | 00:51

1000 tak for en super velkomst til børnehaven. Tak for et godt og informativt møde her til aften. Hyggeligt også at møde de andre forældre. Cornelias forældre

...
12.10 | 00:15

super at man nu nemt kan finde nyhedsbrevet:) tak for en dejlig børnehave :)

...
Du kan lide denne side