Månedsbrev december

 

MÅNEDSBREV DECEMBER 2017

 

Kære forældre,

Tusind tak for det store fremmøde til årets lanternefest. Vi er meget glade for at så mange forældre og børn har lyst til at deltage.

 

Vi har i år valgt at have særlig fokus på glæde og nærvær i december måned. Julen kan være en stresset tid, og især børnene oplever de voksne har meget travlt, og forventningerne er skruet op til et højt niveau. Vi vil i december måned være optaget af, at skabe rammer og aktiviteter hvor glæde og nærvær er i fokus for børnenes aktiviteter. At synge, lege, klippe, klistre, pynte juletræ, bage småkager, spise pebernødder, fortælle juleeventyr, hygge og meget mere.

 

PERSONALENYT

Da Charlotte har flyttet kontor til præstegården og ikke er i huset hele tiden, har bestyrelsen besluttet, at der skal være en stedfortræder i børnehaven. Bestyrelsen har besluttet at Anne pr. 1.11 er stedfortræder i børnehaven. Velkommen til Thor som er tilkaldevikar i børnehaven.

 

FYRAFTENS MØDE I JANUAR FOR SOL OG MÅNEGRUPPEN

Onsdag den 17. januar holder vi fyraftensmøde i børnehaven for forældre til børn i sol og månegruppen. Tilmeldingsliste vil hænge på opslagstavlen i køkkenet.

Mødet foregår kl.17.45-19.15.

 

FØDSELSDAGE I DECEMBER

VI siger tillykke til Lucca som bliver 5 år den 16. december. Vi siger tillykke til Ida A som bliver 5 år den 20. december. Tillykke til Zacharias som bliver 4 år den 21.december.

 

FARVEL TIL BØRN

Vi siger farvel til Marcus og Mille som stopper i børnehaven den 31.12.

 

JULESANG I KIRKEN

Onsdag den 6. december skal sol og månegruppen i kirke og synge julesange. For at alle børn kommer med er det en god ide at ankomme inden kl.9.30.

 

JULESANG I KIRKEN

Torsdag den 7. december skal stjerneskudsgruppen i kirke og synge julesalmer.

Børnene holder samling kl.9.30 og går derefter til kirken.

 

 

JULETOG I BYEN

Torsdag den 14. december og mandag den 18. december vil sol og månegruppen tage på tur og køre i juletogt igennem byen. Børnene bliver inddelt i 2 grupper, en torsdag gruppe og en mandagsgruppe.

 

JULEHYGGE MED KAFFE PÅ KANDEN

Onsdag den 20. december er der kaffe på kanden hele dagen og lidt juleguf til alle forældre. Vi håber flere af jer har tid til en kop og smage børnenes hjemmebag inden vi alle går på juleferie.

 

BØRNEHAVEN HOLDER JULEFERIE

Børnehaven holder lukket 25.12 til og med den 2.1.2018. Den første dag efter juleferien bliver onsdag den 3. januar.

 

ÆNDRET FORÆLDRETAKST OG LUKKEDAGE I 2018

På børnehavens opslagstavle og på hjemmesiden kan i se lukkedage i 2018 samt ændring af forældrebetaling pr. 1. marts 2018.

 

EFTERMIDDAGSFRUGT i 2018

Fra onsdag den 3. januar 2018 starter ny frugtordning i børnehaven. Det betyder, at børnehaven sørger for frugt og eftermiddagsmad til børnene. Børnene skal kun medbringe en madpakke til frokost.

 

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

 

Kærlig hilsen

 

Julie, Mille, Anne, Bettina, Rie, Clara, Julenissen og Charlotte.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.02 | 22:32

Skønt at se alle de dejlige unger. Smil på læben og god stemning. Tak fordi I ligger billeder op.
Den bedste børnehave 😍

...
23.04 | 22:30

Tak for en dejlig fest. På vej hjem sagde Maya begejstret "det har været den bedste dag i hele verden!" Stor ros til alle de voksne for jeres engagement.

...
08.05 | 00:51

1000 tak for en super velkomst til børnehaven. Tak for et godt og informativt møde her til aften. Hyggeligt også at møde de andre forældre. Cornelias forældre

...
12.10 | 00:15

super at man nu nemt kan finde nyhedsbrevet:) tak for en dejlig børnehave :)

...
Du kan lide denne side