Månedsbrev marts

 

MÅNEDSBREV MARTS 2017

 

 

VELKOMMEN TIL NYT BARN

Den 1. marts starter et nyt barn i børnehaven. Han hedder Leo og skal være tilknyttet solgruppen.

LUS

I februar måned har vi haft flere tilfælde med børn som har lus. Vi har gjort godt rent og fået vasket legetøjet i børnehaven. Tjek Jeres børn om de har lus eller æg i håret. På opslagstavlen i køkkenet hænger der information om lus og behandling.

 

FASTELAVNSFEST I BØRNEHAVEN

Et par friske forældre har budt ind på at arrangere årets fastelavnsfest. Det bliver søndag den 5. marts i Sct. Josef børnehave. Læs opslaget på tavlen i køkkenet og tilmeld Jer snarest muligt vil I vil deltage.

 

KUNSTPROJEKT MED HEIDI CHRISTENSEN

I marts måned har vi et kunstprojekt i børnehaven med maleri. Temaet er eventyr og dyr og det er primært de 4-årige børn som deltager i dette maleprojekt med Heidi Christensen. Det vil forløbe over en hel måned og som afslutning vil alle billeder og malerier blive ophængt i børnehaven.

FORÅRET ER PÅ VEJ

Ifølge kalenderen begynder foråret i marts. Tjek Jeres barns garderobe i børnehaven om der skal udskiftes noget overtøj. Husk regntøj og gode gummistøvler har Jeres børn brug for i børnehaven. Når det bliver lidt lunere vil vi begynde at spise frokost udendørs en gang imellem. Vi har fået færdiggjort overdækningen på bagsiden af huset og børnene har indtaget hyggekrogen der.

 

FØDSELSDAGE I MARTS

Tillykke til Charlotte som har fødselsdag den 5. marts. Tillykke til Leo som bliver 3 år den 22. marts. Tillykke til Ida Wiking som bliver 5 år den 25. marts. Tillykke til Adrianna som bliver 3 år den 30. marts.

 

LEGETØJSDAG I BØRNEHAVEN

Torsdag den 9. marts er der legetøjsdag i børnehaven. Husk 1. stk. legetøj uden batterier – tak.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.02 | 22:32

Skønt at se alle de dejlige unger. Smil på læben og god stemning. Tak fordi I ligger billeder op.
Den bedste børnehave 😍

...
23.04 | 22:30

Tak for en dejlig fest. På vej hjem sagde Maya begejstret "det har været den bedste dag i hele verden!" Stor ros til alle de voksne for jeres engagement.

...
08.05 | 00:51

1000 tak for en super velkomst til børnehaven. Tak for et godt og informativt møde her til aften. Hyggeligt også at møde de andre forældre. Cornelias forældre

...
12.10 | 00:15

super at man nu nemt kan finde nyhedsbrevet:) tak for en dejlig børnehave :)

...
Du kan lide denne side