Månedsbrev september

 

MÅNEDSBREV SEPTEMBER 2017

 

Kære Forældre,

Nu er hver dagen i gang igen for alle børnene, efter en dejlig sommerferie. Vi har stadig nogle udfordringer med børnehavens PC og derfor får i månedsbrevet for september på papir. Hvis I vil være opdateret på nyheder og aktiviteter så tjek opslagstavlen i køkkenet, her hænger månedsbrev og andre beskeder om fællesspisning m.m.

 

VELKOMMEN TIL NYE VOKSNE I BØRNEHAVEN

Velkommen til Stine som er startet i børnehaven. Stine er ansat 20 timer ugentligt de næste 2 måneder. Stine læser filosofi og historie på RUC. Velkommen til Laura som er ny tilkaldevikar, og velkommen til Clara som tidligere har været vikar i børnehaven. Clara har siden sidst været i gang på lærerstudiet, men har besluttet at hun hellere vil læse til pædagog. Anna er stadig tilkaldevikar selvom hun er startet på socialrådgiver uddannelsen.

 

PERSONALE NYT

Julie holder fri den 4.9. Anne holder fri den 14,15 og 18. september. Charlotte holder fri den 22,25 og 26.september.

 

STJERNESKUDSGRUPPEN

Som nævnt på forældremødet i maj måned, opstarter stjerneskudsgruppen pr. 1. september. I år har vi mange ”store” børn og derfor har vi valgt at samle de 5 årige børn i en samlet gruppe med 2 primære voksne. Det er Julie og Sean som skal arbejde med de ældste børn. De er så småt startet i august måned ved, at samle børnegruppen på ture hver formiddag. Det er nogle rigtig glade og nysgerrige børn som har mod og lyst til at lege og lære. Forældre til stjerneskudsbørnene kan få mere information ved fællesspisningen tirsdag den 29. august om børnegruppen og de kommende aktiviteter. (Se også Julies informationsbrev)

 

SOL OG MÅNEGRUPPEN

Vi har samlet de 3 – 4 årige børn fra sol og månegruppen i en samlet gruppe med Anne, Mille og Bettina som primære voksne. Dagligdagen er som før sommerferien med morgensamling og formiddagsaktiviteter tilpasset 3 årige og deres behov. De spiser frokost i mindre grupper med en voksen.

 

 

 

BØRNEHAVEN HOLDER LUKKET FREDAG DEN 8. SEPTEMBER

Børnehaven har lukket fredag den 8. september grundet weekendseminar for personalet. Vi skal følge op på arbejdet fra i foråret omkring børnemiljø, leg og læring i de daglige rutiner samt de fysiske rammer.

 

FOTOGRAFERING AF BØRN

Fotografen kommer torsdag den 28. september kl.9.00. Der vil blive taget gruppebillede samt portrætbilleder af børnene. Kontakt Bettina for mere information om fotografering.

 

FORÆLDREMØDE MED VALG TIL BESTYRELSEN

Der afholdes forældremøde torsdag den 28. september kl.18-19.30.

Der skal i dette efterår vælges et nyt medlem til bestyrelsen, da Louise udtræder grundet hendes datter er startet i skole. Der skal også vælges 1-2 suppleanter. Forældre der måske kunne tænke sig, at opstille til valget kan henvende sig til Simon Gjedde eller undertegnede for mere information, om arbejdets indhold/antal af møder m.m.

Aftens program er valg til bestyrelsen samt information om aktiviteter i børnehaven.

 

VELKOMMEN TIL NYT BARN

Velkommen til Elvig som starter i børnehaven den 18. september. Elvig er 3 år og skal være i sol og månegruppen.

 

LEGETØJSDAG

Fredag den 2. september har vi legetøjsdag i børnehaven. Denne dag må børnene have 1. stk. legetøj med i børnehave. Husk legetøj uden batteri. Dagen er en pædagogisk aktivitet, hvor børnene kan øve sig i, at dele sit legetøj med andre. Det er for mange børn en af de bedste dage i måneden – det er så spændende at vise sit legetøj til sine venner i børnehaven.

 

FØDSELSDAGE I SEPTEMBER

Tillykke til Vincent som bliver 3 år den 6. september. Tillykke til Frede som bliver 4 år den 6. september. Tillykke til Marie som bliver 5 år den 12. september.

 

 

 

Med venlig hilsen

Charlotte Munch Andersen

 

 

EFTERÅRSFERIE I UGE 42

 

Kære Forældre,

 

Jeg vil gerne have besked snarest muligt om Jeres barn holder ferie i uge 42.

Vi har 3-4 medarbejdere der ønsker at holde ferie i den uge. Så af hensyn til børnenes dagligdag og antal af vikarer vil det være en stor hjælp hvis I vil afkrydse på listen nedenfor.

 

Det er vigtigt i forhold til styring af børnehavens økonomi, at vide hvor mange børn der kommer i forhold til hvor mange vikartimer der bliver brug for.

 

Jeg håber meget på Jeres forståelse,

 

Med venlig hilsen

Charlotte

 

SVAR OM FERIE HURTIGST MULIGT OG SENEST DEN 10. SEPTEMBER.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.02 | 22:32

Skønt at se alle de dejlige unger. Smil på læben og god stemning. Tak fordi I ligger billeder op.
Den bedste børnehave 😍

...
23.04 | 22:30

Tak for en dejlig fest. På vej hjem sagde Maya begejstret "det har været den bedste dag i hele verden!" Stor ros til alle de voksne for jeres engagement.

...
08.05 | 00:51

1000 tak for en super velkomst til børnehaven. Tak for et godt og informativt møde her til aften. Hyggeligt også at møde de andre forældre. Cornelias forældre

...
12.10 | 00:15

super at man nu nemt kan finde nyhedsbrevet:) tak for en dejlig børnehave :)

...
Du kan lide denne side