Månedsbrev juni

 

MÅNEDSBREV JUNI 2017

 

PERSONALE NYT

Børnehaven søger en ny pædagog der kan tiltræde 1. august. Der er ansøgningsfrist den 15. juni. Børnehaven har allerede modtaget over 40 ansøgninger den første uge. Vi forventer at kunne udmelde hvem den nye medarbejder bliver på næste månedsbrev til juli. Asbjørn skal i gang med sin uddannelse og stopper til august. Anna skal også i gang med sin uddannelse til september, så derfor skal vi også have fundet et par nye tilkaldevikarer til børnehaven. I sommerferien når det faste personale holder ferie, vil det være Anna og Heidi der er sommerferievikarer.

 

PERSONALET HOLDER SOMMERFERIE

Bettina holder ferie i uge: 25,26,27 Anne holder ferie i uge: 29,30,31

Julie holder orlov i uge 24 og ferie i uge: 27,28,29,30 Mille holder ferie i uge: 28,29,30 Asbjørn holder ferie i uge 26,29,30,31 og Charlotte holder ferie i uge: 29,30,31.

TILLYKKE TIL MILLE

Vi siger hjertelig tillykke til Mille som har 10 års jubilæum i børnehaven den 1. juli og fylder 50 år den 2. juli. Vi vil fejre Mille og det gør vi sammen med børnene fredag den 30. juni om formiddagen. Om eftermiddagen holder vi åbent hus fra kl.14.30-16 og håber rigtig mange forældre har tid og lyst til at komme og ønske Mille tillykke.

VELKOMMEN TIL NYE BØRN

Velkommen til Rosa og Josefine som starter i børnehaven i juni måned. Rosa skal være i solgruppen og Josefine skal være i månegruppen.

FØDSELSDAGE I JUNI

Vi siger tillykke til Asger som bliver 3 år den 2. juni. Tillykke til Julie som har fødselsdag den 22. juni. Tillykke til Mads som bliver 3 år den 29. juni. Tillykke til Collin som bliver 5 år den 30. juni.

SKOVTUR LØRDAG 10.JUNI

Til alle Jer som har tilmeldt jer skovturen på lørdag den 10. juni. Vi mødes på børnehavens legeplads senest kl. 9.45. Bussen kører fra børnehaven præcis kl.10. Hvis I kommer senere end det, må I selv finde vej til Boserup skov.

SOL, SOLCREME OG SOLHAT

På solrige dage vil vi gerne have, at børnene er smurt med solcreme i ansigtet inden de afleveres i børnehaven. Vi sørger for at alle børn bliver smurt igen midt på dagen. Børnehaven har solcreme, og den er købt på apoteket og anbefalet af sundhedsstyrelsen.

REFERAT FRA FORÆLDREMØDET

På forældremødet den 3. maj talte vi om mange ting i forhold til børnehavens dagligdag og børnenes udvikling. Bl.a. hvad kan man forvente af børnene på forskellig alderstrin. Vi talte om praktiske forhold såsom, at der skal være navn på følgende ting: madkasser, frugtkasser/poser, sko og tøj. Vi talte også om børnehavens fokuspunkt omkring afhentning af børn og vigtigheden af, at tænke over sin adfærd når man træder ind i børnehaven. Hvilken rollemodel er de voksne for børnene?

Vi ser ofte ved afhentning at der opstår situationer hvor det kan være svært for børnene, at finde ud af hvem der har ansvaret. Hvem har ansvaret for barnet når forældrene er i børnehaven? Er det personalet eller forældrenes ansvar, at barnet deltager lidt i oprydningen eller er med til at pakke sine ting sammen? Hvordan foregår afhentningen uden det er forstyrrende for de andre børn og deres leg og aktiviteter?

Børnehavens forventninger og holdning til forældrene blev diskuteret og der kom flere gode spørgsmål fra forældre om afhentning og oprydning. Vi har i børnehaven prøvet at udarbejde et par retningslinjer til forældre omkring en god afhentning. Børnehavens medarbejdere vil rigtig gerne hjælpe forældre i afhentnings situationer hvis der er behov for det.

Anbefaling til en god afhentning.

 

  1. Kom stille ind og sig hej til dit barn
  2. Fortæl dit barn, at nu er du kommet for, at hente barnet og det skal med hjem.
  3. Hjælp dit barn med oprydningen (i tvivl om hvor meget, spørg en medarbejder)
  4. Tag dit barn med ud i køkkenet og tag madkasser og frugtpose og sig farvel til 1. medarbejder inden I går ud i garderoben – husk luk døren.
  5. Tag overtøj på og gå hjem med barnet – hjælp barnet hvis det er træt. Husk at holde barnet i hånden når I forlader legepladsen/går ud af lågen.

 

LEGETØJSDAG I BØRNEHAVEN

Torsdag den 15. juni holder vi legetøjsdag i børnehaven. Denne dag må børnene have 1. stk. legetøj med og legetøjet må ikke indeholde batterier.

 

Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer,

 

Med venlig hilsen

Charlotte

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.02 | 22:32

Skønt at se alle de dejlige unger. Smil på læben og god stemning. Tak fordi I ligger billeder op.
Den bedste børnehave 😍

...
23.04 | 22:30

Tak for en dejlig fest. På vej hjem sagde Maya begejstret "det har været den bedste dag i hele verden!" Stor ros til alle de voksne for jeres engagement.

...
08.05 | 00:51

1000 tak for en super velkomst til børnehaven. Tak for et godt og informativt møde her til aften. Hyggeligt også at møde de andre forældre. Cornelias forældre

...
12.10 | 00:15

super at man nu nemt kan finde nyhedsbrevet:) tak for en dejlig børnehave :)

...
Du kan lide denne side