Månedsbrev maj

 

MÅNEDSBREV MAJ 2017

 

PERSONALE NYT

Nu er Julie tilbage fra sin barselsorlov og de voksne i børnegrupperne er følgende: Solgruppen: Julie og Asbjørn. Månegruppen: Anne og Bettina.

Mille er tilknyttet begge børnegrupper og laver særlige pædagogiske opgaver med børn i mindre børnegrupper.

 

HUSK AT BØRNEHAVEN HOLDER LUKKET DEN 26. MAJ

Børnehaven har lukket fredag den 26. maj, det er dagen efter Kr. Himmelfartsdag.

 

HUSK AT LUKKE LÅGEN

Kære forældre, husk altid at lukke lågen ordentligt og ikke smække den i.

Vi passer på Jeres børn og det er et meget stort ansvar. Derfor hjælp os med, at passe på børnene og husk, at holde Jeres børn i hånden når I forlader børnehaven.

 

OPSLAGSTAVLEN I KØKKENET

Kig på opslagstavlen i køkkenet når I kommer forbi. Her hænger altid vigtige informationer om aktiviteter og møder. I dag hvor stort set al information kommer via socialemedier, holder vi i børnehaven stadig fast i gamle tider. Vi sender dog altid månedsbrev via mail. Hvis I ikke får månedsbrevet tilsendt pr. mail, så giv lige besked til Charlotte.

 

SOL, SOLCREME OG SOLHAT

På solrige dage vil vi gerne have, at børnene er smurt med solcreme i ansigtet inden de afleveres i børnehaven. Vi sørger for, at alle børn bliver smurt igen inden kl.12. Børnehaven har solcreme som er anbefalet af sundhedsstyrelsen.

 

VELKOMMEN TIL NYE BØRN OG FORÆLDRE

Vi siger velkommen til Asger, Alexander, Mads, Vincent, Rosa, Frede og Valdemar som starter i børnehaven den 1. maj. Asger, Alexander, Vincent og Mads skal gå i månegruppen. Rosa, Frede og Valdemar skal gå i solgruppen.

 

FORÆLDREMØDE ONSDAG DEN 3. MAJ

Vi holder forældremøde den 3. maj kl.18 -20.

Børnehaven sørger for sandwich og drikkelse til mødet. På grund af indkøb m.m. må I meget gerne give besked senest 1. maj om I deltager.

 

FØDSELSDAGE I MAJ

Tillykke til William som bliver 5 år den 3. maj. Tillykke til Balder som bliver 5 år den 11. maj. Tillykke til Liam som bliver 4 år den 31. maj. Tillykke til Bettina som har fødselsdag den 3. maj.

 

LEGETØJSDAG DEN 18. MAJ

Torsdag den 18. maj holder vi legetøjsdag i børnehaven. Denne dag må børnene have 1. stk. legetøj med. Legetøjet skal være uden batterier.

 

PLANTEDAG I BØRNEHAVEN TIRSDAG DEN 23. MAJ

Tirsdag den 23. maj holder vi plantedag i børnehaven. Denne dag skal hvert barn have en blomst/krydderurt eller andet med som vi planter i krukker på legepladsen.

 

TILMELDING TIL SKOVTUREN 10. JUNI

I kan stadig nå, at tilmelde Jer skovturen lørdag den 10. juni. Opslaget hænger på den sorte tavle i køkkenet. Skovturen er for børn der er indmeldt i børnehaven og ikke egnet for mindre søskende. Vi skal kravle på skrænter og gå af små skovstier som ikke egner sig til klapvogne.

 

Vi ønsker alle nye børn og forældre velkommen i børnehaven,

 

Med venlig hilsen

Charlotte

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.02 | 22:32

Skønt at se alle de dejlige unger. Smil på læben og god stemning. Tak fordi I ligger billeder op.
Den bedste børnehave 😍

...
23.04 | 22:30

Tak for en dejlig fest. På vej hjem sagde Maya begejstret "det har været den bedste dag i hele verden!" Stor ros til alle de voksne for jeres engagement.

...
08.05 | 00:51

1000 tak for en super velkomst til børnehaven. Tak for et godt og informativt møde her til aften. Hyggeligt også at møde de andre forældre. Cornelias forældre

...
12.10 | 00:15

super at man nu nemt kan finde nyhedsbrevet:) tak for en dejlig børnehave :)

...
Du kan lide denne side