Månedsbrev juli og august 2019

MÅNEDSBREV JULI OG AUGUST 2019

Kære forældre og børn,

Tusind tak for jeres deltagelse i børnehavens sommerfest den 20. juni.

Vi havde opsat nogle pædagogiske mål ift. de seks læreplanstemaer. Og alle de mål blev indfriet og mere til. Det var supergodt at se børnenes deltagelseskompetence i alle aktiviteterne. Og en særlig tak til alle jer forældre for jeres deltagelse og engagement i aktiviteterne. Det var dejligt at være sammen med jer og jeres børn – tusind tak for det.

PERSONALETS SOMMERFERIE

Mille holder ferie i uge 28,29,30 og 3 dage i uge 31. Anne holder ferie i uge 29,30,31 og 3 dage i uge 32. Bettina holder ferie i uge 32,33,34. Annika holder ferie i uge 30. Emma holder ferie i uge 32,33,34. Charlotte holder ferie i uge 28,29,30,31.

VIKARER SOM DÆKKER SOMMERFERIE

Caroline, Anna, Marie-Louise og Kathrine vil være vikarer i børnehaven når de fastansatte medarbejdere holder ferie.

SOMMERTID I BØRNEHAVEN

Vi anbefaler at alle børn bliver smurt med solcreme hjemmefra. Børnehaven sørger for at børnene bliver smurt med solcreme efter frokost ca. kl.12. På varme og solrige dage vil vi sørge for at børnene kommer i skygge midt på dagen. En solhat eller kasket er godt at have liggende i kurven i garderoben.

HUSK AT TØMME GARDEROBEN

Inden i går på sommerferie bedes i tømme barnets garderobeplads. Vi skal have gjort hovedrent i garderoben i sommerferien.

SOMMERAKTIVITETER

I juli og august måned når mange børn og medarbejdere holder ferie vil der planlægges forskellige sommeraktiviteter. Husk at tjekke opslagstavlen dagligt for beskeder om aktiviteter og ture ud af huset. Der kan være dage hvor børnene kan tage legetøj med eller hvor vi alle tager afsted til koncerter i byens parker.

VELKOMMEN TIL NYT BARN

Den 1. august siger vil velkommen til Liv som starter i børnehaven. Liv skal være tilknyttet Månegruppen.

FÆLLESSPISNING I BØRNEHAVEN

Solgruppen holder fællesspisning for børn og forældre tirsdag den 27. august kl.17-19.

Månegruppen holder fællesspisning for børn og forældre torsdag den 29. august kl.17-19. Tilmelding og information følger senere på opslagstavlen i køkkenet.

Fællesspisningerne er uden søskende.

FØDSELSDAGE I JULI

Tillykke Elin som bliver 3 år den 1. juli. Tillykke til Oliver som bliver 3 år den 3. juli. Tillykke til Caroline som bliver 4 år den 12. juli. Tillykke til Nohr som bliver 4 år den 24. juli. Tillykke til Emma som har fødselsdag den 25. juli. Tillykke til Danni som bliver 4 år den 27. juli.

FØDSELSDAGE I AUGUST

Tillykke til Fides som bliver 4 år den 7. august. Tillykke til Johanne som bliver 5 år den 13. august. Tillykke til Luna L som bliver 4 år den 16. august. Tillykke til Luna Maya som bliver 4 år den 18. august. Tillykke til Sofia som bliver 4 år den 20. august.

Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer,