Månedsbrev september

 

 

MÅNEDSBREV SEPTEMBER 2018

 

Kære forældre,

PERSONALE NYT

Velkommen til Ida og Mikkel som er nye tilkaldevikarer i børnehaven. Velkommen til Maise som starter i virksomhedspraktik i børnehaven. Maise skal være i praktik en dag om ugen de næste 13 uger.

FREDAG DEN 7 SEPTEMBER AFHOLDES DER PERSONALEKURSUS

Det betyder der er vikarer i børnehaven fra kl.12.30 – 17. I den forbindelse vil vi gerne vide hvornår jeres barn afhentes.

Skriv venligst afhentningstidspunkt på listen som hænger på opslagstavlen i køkkenet.

 

VELKOMMEN TIL ALLE NYE BØRN OG FORÆLDRE I BØRNEHAVEN

I løbet af sommeren har vi modtaget 19 nye børn og deres forældre i børnehaven. Vi er meget glade for at I netop har valgt Sct. Josef børnehave for jeres barn. Det er dejligt at få nye børn i børnehaven og nye legevenner. Det tager tid for børnene at falde til i en ny institution, de skal lære nye rutiner og rammer og danne nye relationer med voksne og børn. De ”gamle børn” som kender børnehaven skal lære at indgå i nye børnefællesskaber. For at det skal lykkes godt skal der arbejdes fokuseret med børnenes socialisering og legefællesskaber. Det er også meget vigtigt, at vi lære de nye forældre godt at kende og at forældrene føler sig velkomne og har tillid til børnehaven. Vi anbefaler at deltage i de arrangementer som børnehaven afholder for, at få opbygget et godt samarbejde og udvikle fællesskabet i børnehaven.

FORÆLDREMØDE DEN 19 SEPTEMBER

Onsdag den 19 september afholdes der forældremøde i børnehaven kl.18 – 20. Mødet afholdes i Skt. Josef skoles fællessal. På mødet vil børnehavens bestyrelses formand fortælle om det nye samarbejde med Skt. Josef skole. I den forbindelse skal der vælges medlemmer til det nye forældreråd i børnehaven.

Tilmelding til mødet er nødvendigt. Se tilmeldingsliste på opslagstavlen i køkkenet. Mødet er uden børn og tilmeldingsfristen er fredag 7 september.

VELKOMMEN TIL NYT BARN

Vi siger velkommen til William som starter i børnehaven den 3 september. William er 3 år og skal være tilknyttet månegruppen.

EFTERÅRET ER PÅ VEJ – BRUG HOVEDDØREN I BØRNEHAVEN

Da efteråret er på vej og vi kan forvente regnvejrsdage, skal vi til at ændre lidt på vores daglige rutiner.

I børnehaven betyder det at indgang og udgang til børnehaven foregår igennem hoveddøren og ikke terrassedøren.

Børnenes garderobe skal også være i orden til efteråret. Det er vigtigt med regntøj/gummistøvler som passer i barnets størrelse. Vi er altid ude at lege også når det regner og blæser. Så udstyret skal være tip top, for så har børnene de bedste betingelser for at trives godt når vi er udendørs.

LEGETØJSDAG

Torsdag den 13 september holder vi legetøjsdag i børnehaven. Denne dag må børnene have 1. stk legetøj med. 

FØDSELSDAGE I BØRNEHAVEN

Vi siger tillykke til Frede som bliver 5 år den 6 september. Vi siger tillykke til Vincent som bliver 4 år den 6 september.

FOTOGRAF I BØRNEHAVEN FREDAG 28.9 Kl.9.00

Fredag den 28 september kommer Modul foto og tager billeder af børnene. Der bliver taget gruppebillede og portrætter. Der kan efter ønske blive taget søskende billeder også. Kontakt Bettina hvis I har særlige ønsker. Et par uger efter fotografering vil børnehaven modtage billeder til gennemsyn og bestillingsblanketter. Man er ikke forpligtet til at købe noget.

VIGTIGE DATOER TIL KALENDEREN

Forældremøde den onsdag 19 september KL.18-20

De årlige forældresamtaler vil foregå i uge 40.

Se dato og tidspunkt på opslagstavlen i køkkenet. Samtalerne er planlagt så de passer med personalets arbejdstid, så derfor kan der ikke ændres dato og tidspunkt. Vi håber I kan få det til at passe ind i jeres planlægning.

 

Med venlig hilsen

Charlotte Munch Andersen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.08 | 10:42

Jeg ønsker at opskrive min datter Kirsten Sofie T. R. Christensen født 05.02.18 til en plads i jeres børnehave.
Mvh. Mette Regel

...
23.04 | 22:30

Tak for en dejlig fest. På vej hjem sagde Maya begejstret "det har været den bedste dag i hele verden!" Stor ros til alle de voksne for jeres engagement.

...
08.05 | 00:51

1000 tak for en super velkomst til børnehaven. Tak for et godt og informativt møde her til aften. Hyggeligt også at møde de andre forældre. Cornelias forældre

...
12.10 | 00:15

super at man nu nemt kan finde nyhedsbrevet:) tak for en dejlig børnehave :)

...
Du kan lide denne side